Informació general

A efectes de l’article 10 de la Llei 34/2002 del 11 de juliol, la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, s’informa a l’usuari que el titular de la web blauclinic.cat així com els dominis blauclinic.es, blauclinic.com, blauclinic.org, blauclinic.net, clinicabarceloneta.es i clinicabarceloneta.com, és Clínica Barceloneta, S.A.U. amb CIF: A-08418477 i domicili social a C. Fernando Pessoa 47-51, 08030-Barcelona (Barcelona). Telèfon de contacte 932 214 700 i adreça de correu electrònic info blauclinic.cat.

________________________________________

Codi de conducta

El responsable del lloc web es troba adherit al codi de conducta Tipus de La Unió Catalana d’Hospitals. __

______________________________________

Condicions d'ús

Amb aquestes Condicions d'ús, Clínica Barceloneta, S.A.U. regula l'accés a aquesta pàgina web i la posada a disposició de la informació que hi ha, per part dels usuaris de la xarxa.

  1. Pel sol ús d'aquest lloc web, l'usuari manifesta que accepta sense reserves aquestes Condicions d'ús.
  2. L'ús del lloc web i de la informació que inclou, en principi, és de caràcter gratuït, sense perjudici que aquesta circumstància pugui variar, amb la qual cosa Clínica Barceloneta, S.A.U. es compromet a publicar les noves condicions d'ús a la web en el temps més reduït possible.
  3. L'usuari s'obliga a no utilitzar el lloc web ni la informació que s'hi ofereix per fer activitats contràries a les lleis, la moral, l'ordre públic i, en general, a fer un ús conforme a aquestes condicions d'ús. Tant l'accés com la informació són responsabilitat exclusiva de qui els fa, sense que es pugui responsabilitzar Clínica Barceloneta, S.A.U. dels danys o perjudicis que es puguin derivar d'aquest accés o ús de la informació alienes a la seva voluntat.
  4. Clínica Barceloneta, S.A.U. no és responsable dels errors en accedir al lloc web o en els seus continguts i hi posarà la diligència més gran possible per tal que aquests errors no es produeixin.
  5. Clínica Barceloneta, S.A.U. es reserva el dret de suspendre temporalment i sense necessitat d'avís previ, l'accessibilitat a les seves pàgines web, per l'eventual necessitat de fer operacions de manteniment, reparació, actualització o millora.
  6. Tots els continguts del lloc web (incloent-hi, sense caràcter limitatiu, bases de dades, imatges, dibuixos, gràfics, arxius de text, àudio, vídeo i programari) són propietat de Clínica Barceloneta, S.A.U. i estan protegits per les normes nacionals o internacionals de propietat intel·lectual i industrial.

Les marques, rètols, signes distintius o logotips de Clínica Barceloneta - Centres Blauclínic que apareixen a la pàgina web són titularitat de Clínica Barceloneta, S.A.U. Aquests criteris també fan referència al nom de domini www.blauclinic.cat així com els dominis blauclinic.es, blauclinic.com, blauclinic.org, blauclinic.net, clinicabarceloneta.es i clinicabarceloneta.com

Tots els textos, dibuixos gràfics, vídeos o suports d'àudio, propietat de Clínica Barceloneta, S.A.U. no podran ser objecte d'ulterior modificació, còpia, alteració, reproducció, adaptació o traducció per part de l'usuari o de tercers sense l'autorització expressa de Clínica Barceloneta, tret que s'indiqui el contrari.

L'ús no autoritzat de la informació inclosa en aquest lloc web i la lesió dels drets de propietat intel·lectual o industrial donaran lloc a les responsabilitats legalment establertes.

6. L'establiment de qualsevol hiperenllaç des d'una pàgina web aliena a qualsevol de les pàgines del lloc web Clínica Barceloneta, S.A.U. estarà sotmès a les condicions següents: a. No es permet la reproducció total ni parcial de cap dels serveis inclosos al lloc web de Clínica Barceloneta - Centres Blauclínic. b. No s'establiran deep-links amb el lloc web de Clínica Barceloneta - Centres Blauclínic ni dels seus serveis, ni es crearà cap explorador web o border environment. c. No s'inclourà cap manifestació falsa, inexacta o incorrecta sobre les pàgines del lloc web de Clínica Barceloneta - Centres Blauclínic i els seus serveis en particular, excepte aquells signes que formin part del mateix hiperenllaç a la pàgina web de Clínica Barceloneta - Centres Blauclínic, no contindrà cap marca, nom comercial, rètol d'establiment, denominació, logotip, eslògan o altres signes distintius que pertanyin a Clínica Barceloneta, S.A.U . d. Sota cap circumstància, Clínica Barceloneta, S.A.U. serà responsable dels continguts o serveis posats a disposició del públic a la pàgina web des de la qual es faci l'hiperenllaç ni de les informacions o manifestacions que s'hi incloguin. e. Qualsevol hiperenllaç a la web de Clínica Barceloneta - Centres Blauclínic s'efectuarà a la pàgina principal.

7. Política de privadesa o protecció de dades: www.blauclinic.cat així com els dominis blauclinic.es, blauclinic.com, blauclinic.org, blauclinic.net, clinicabarceloneta.es i clinicabarceloneta.com utilitzen galetes per millorar l'experiència dels usuaris, per facilitar la navegació pel lloc web i una adequada experiència d'usuari

QUÈ SÓN LES GALETES? Les galetes són petits arxius de text que s'emmagatzemen en l'ordinador, tablet o smartphone mitjançant el navegador de l'usuari quan aquest visita una plana web. Aquests fitxers emmagatzemen informació de caràcter temporal però necessària per optimitzar l'experiència de navegació i estalviar temps en posteriors visites a la pàgina.

BLOQUEIG DE LES GALETES Pots bloquejar les galetes a través de les opcions de configuració del teu navegador però això pot provocar que no funcioni correctament la pàgina durant la teva navegació o que aquesta tingui comportaments inesperats i inclús la limitació d'accés a certs apartats de la web.

8. La informació continguda a aquesta web és de caràcter divulgatiu. Per tant, Clínica Barceloneta S.A.U. no assumirà cap responsabilitat sobre l’ús inadequat dels continguts del seu lloc web.

9. Les condicions d'ús d'aquest lloc web tenen caràcter indefinit. Clínica Barceloneta, S.A.U., en tot cas, es reserva el dret unilateral de modificar les condicions d'accés, i els continguts que s'hi inclouen, o les condicions d'ús del seu servei d'allotjament gratuït d'articles, incloses en aquest document.

10. La prestació del servei d'aquest lloc web i aquestes condicions d'ús es regeixen per la llei espanyola. Les parts, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que els pogués correspondre, acorden sotmetre's a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Barcelona. _

_______________________________________

Copyright Clínica Barceloneta, S.A.U. és titular de tots els drets de propietat intel·lectual sobre el disseny i continguts de la pàgina web www.blauclinic.cat, blauclinic.es, blauclinic.com, blauclinic.org, blauclinic.net, clinicabarceloneta.es i clinicabarceloneta.com. Clínica Barceloneta, S.A.U. és titular dels drets de propietat industrial referits als seus productes i serveis i específicament els relatius a les marques registrades.

Mapa Blauclinic inferior

Dirección de las oficinas

C/ Fernando Pessoa, 47-51 08030 Barcelona

Tel. 93 221 47 00

Fax 93 221 47 16

info@blauclinic.cat

Facebook Blauclinic Twitter Blauclinic Linkedin Blaulinic