Dia Internacional del Voluntariat
En reconeixement a la feina que fan a Centres Blauclínic

La feina que fa el voluntariat a nivell mundial és tant necessària com útil, però sovint poc reconeguda; és per aquest motiu que cada dia 5 de desembre es celebra el Dia Internacional del Voluntariat, per tal de reconèixer el compromís de les persones voluntàries.

Els convenis de col·laboració que Centres Blauclínic té amb diverses entitats possibilita que setmanalment, persones voluntàries vinguin als centres per a l’acompanyament d’aquells usuaris que ho necessiten.

Per altra banda, Centres Blauclínic fa tasques de suport per la captació de voluntariat i també per la difusió de la missió de les entitats.

El Grup Maria Auxiliadora és l’entitat que fa més anys que col·labora amb nosaltres a tots els nostres centres: CBC Isabel Roig, CBC Putget Dolors Aleu i CBC Residència Llar Sant Jordi de la Vall d’Hebron.

L’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) també fa tasques d’acompanyament als pacients oncològics del Centre Sociosanitari CBC Isabel Roig. És també arrel d’aquest conveni que ocasionalment col·loquen un punt d’informació, captació de fons i de voluntariat al vestíbul del centre.

Finalment, el Projecte Grans Actius (aquí us en parlàvem) que també ofereix acompanyament a persones amb dependència que ho necessitin, en l’accés als recursos sanitaris i/o socials i que no disposin de família o d’altra persona de referència.

Agraïm molt la feina de suport i acompanyament de totes les persones voluntàries que col·laboren amb Centres Blauclínic per tal de millorar el dia a dia d’aquells usuaris que, per les circumstàncies que sigui, els necessiten.

Si voleu col·laborar amb qualsevol d’aquestes entitats, ho podeu fer a través del Departament de Treball Social de Centres Blauclínic, o bé contactant directament amb l’entitat corresponent:

Grup Maria Auxiliadora

Associació Espanyola Contra el Càncer

Projecte Grans Actius

Fitxers adicionals
Mapa Blauclinic inferior

Adreça de les oficines

C/ Fernando Pessoa, 47-51 08030 Barcelona

Tel. 93 221 47 00

Fax 93 221 47 16

info@blauclinic.cat

Facebook Blauclinic Twitter Blauclinic Linkedin Blaulinic