Sessió per la definició del model de funcionament de l’Espai d’Informació i Recursos per la Cura a Barcelona
Centres Blauclínic hi participa des del Centre Sociosanitari Isabel Roig

El passat gener l’Ajuntament de Barcelona va realitzar una sessió de brainstorming amb professionals de la salut de diferents entitats de la ciutat de Barcelona, en relació a l’Espai de Cura que s’està gestant actualment, i que es pretén que sigui un punt d’informació, orientació i de coordinació per a persones cuidadores i familiars, professionals i entitats que intervenen en els processos de cura de les persones. El Centre Sociosanitari Isabel Roig va ser representat per la Cap del Departament de Treball Social del centre, Fina Bonet.

La sessió es va articular entorn a tres preguntes:

  • Què podria aportar l’Espai de cura?
  • Què podríem aportar com a professionals?
  • Com s’hauria d’establir la relació / col·laboració entre professionals i l’Espai de Cura?

A partir d’aquí cada ú va realitzar les seves aportacions, que posteriorment es van comentar i classificar, per a poder tenir-les en compte en la configuració del nou servei Espai de Cura, que es preveu que comenci a funcionar en fase de prova durant el 2018.

Des de Centres Blauclínic estem molt satisfets de poder col·laborar en la configuració d’un espai que millori l’atenció dels pacients i la coordinació entre els diferents agents involucrats en la cura de les persones.

 

 

Fitxers adicionals
Mapa Blauclinic inferior

Adreça de les oficines

C/ Fernando Pessoa, 47-51 08030 Barcelona

Tel. 93 221 47 00

Fax 93 221 47 16

info@blauclinic.cat

Facebook Blauclinic Twitter Blauclinic Linkedin Blaulinic