Plans educatius per a usuaris i familiars
Sessions informatives als Centres Sociosanitaris Isabel Roig i Putget Dolors Aleu

El passat dia 5 de juny s’han realitzat dues sessions informatives -presencials i gratuïtes-  destinades als usuaris d’aquests centres sociosanitaris i els seus familiars.  

La sessió realitzada a l’espai educatiu del Centre Sociosanitari Putget Dolors Aleu tenia com objectiu conscienciar i implicar als assistents en la importància d’una correcta higiene de mans per tal de prevenir la transmissió de malalties infeccioses.

La sessió del Centre Sociosanitari Isabel Roig portava per títol “Ús segur dels medicaments”, i ha servit per aportar informació i consells per tal d’evitar els errors en la presa de medicació.

Aquestes sessions formen part dels plans educatius de Centres Blauclínic,  destinats a oferir eines i coneixement que permetin l’adopció d’estils de vida saludables que puguin incidir en la prevenció de malalties, i potenciar la capacitat d’autocura dels pacients, ja sigui durant el procés d’atenció dins dels centres, com un cop són donats d’alta.

Aquestes sessions es van realitzant durant tot l’any als diferents centres. La propera serà el dia 19 de juny al CSS Isabel Roig per la prevenció de les lesions de pell, i el 21 de juny al CSS Putget Dolors Aleu, sobre la Seguretat del Pacient. Com en els altres casos, seran obertes a usuaris del centre i els seus familiars, i gratuïtes.

Fitxers adicionals
Mapa Blauclinic inferior

Adreça de les oficines

C/ Fernando Pessoa, 47-51 08030 Barcelona

Tel. 93 221 47 00

Fax 93 221 47 16

info@blauclinic.cat

Facebook Blauclinic Twitter Blauclinic Linkedin Blaulinic