Setmana de la Gent Gran 2018
Del 15 al 20 d’octubre

Un any més Centres Blauclínic participa en la organització de la Setmana de la Gent Gran del barri de Sant Andreu de Barcelona, arribant enguany a la seva cinquena edició. Entre el 15 i el 20 d’octubre s’ofereixen diverses activitats destinades a les persones grans: tallers, gimcana, activitats culturals i altres iniciatives destinades a l’entreteniment i la promoció de la salut i de bons hàbits de vida entre la gent gran.

Una d’aquestes activitats es realitzarà al centre sociosanitari CBC Isabel Roig: el taller per la prevenció de caigudes (taller obert i gratuït), organitzat i impartit per infermeres de Centres Blauclínic.

A part de fomentar l’envelliment actiu i el manteniment dels les relacions socials de la gent gran, un altre dels objectius de la Setmana de la Gent Gran és eliminar els prejudicis i els estereotips basats en l’edat de les persones, i és per això que la iniciativa participa en la campanya Sóc gran, i què? de l’Ajuntament de Barcelona; El grup de teatre del districte de Sant Andreu, que porta el mateix nom que la campanya, representarà una obra que pretén fer reflexionar i generar debat sobre la imatge que la societat té de les persones grans.

La V Setmana de la Gent Gran de Sant Andreu està organitzada per la Taula del Projecte RADARS -col·lectiu del que Centres Blauclínic forma part-, per la detecció i acompanyament de persones grans en situació de solitud no volguda. Si voleu conèixer millor en què consisteix el projecte, us convidem a llegir l’article El projecte Radars de la pàgina web de Centres Blauclínic.

Fitxers adicionals
new_file_119_0.pdf
Mapa Blauclinic inferior

Adreça de les oficines

C/ Fernando Pessoa, 47-51 08030 Barcelona

Tel. 93 221 47 00

Fax 93 221 47 16

info@blauclinic.cat

Facebook Blauclinic Twitter Blauclinic Linkedin Blaulinic