Sessions informatives del PADES de Centres Blauclínic

Un dels objectius de Centres Blauclínic i dels seus professionals és la prevenció de malalties i la informació i promoció de bons hàbits entre els pacients, amb l’objectiu d’empoderar-lo en la presa de decisions que afecten la seva salut. Per aquest motiu durant l’any es realitzen sessions informatives destinades als pacients i els seus familiars als diferents centres.

Els equips d’atenció domiciliària PADES de Centres Blauclínic comparteixen aquest mateix objectiu, però en aquest cas els professionals actuen als barris on atenen, impartint tallers i/o sessions informatives a l’Escola de Salut i Envelliment Actiu del Casc Antic, i a l’Escola de Salut de la Barceloneta.

El dia 5 de juny, professionals del PADES han realitzat una sessió informativa per als veïns del Casc Antic per donar a conèixer la funció que realitzen els equips de PADES, el tipus de pacient que atenen, i com els veïns i veïnes poden accedir a fer ús dels seus serveis. S’ha parlat també de l’etapa de final de vida, i com el PADES pot contribuir a que el pacient pal·liatiu pugui acabar el procés al seu domicili, si així ho desitja, amb la garantia de que rebrà les atencions mèdiques i el suport emocional que necessitin, tant el pacient com els seus familiars.

Valorem molt positivament aquestes sessions perquè permeten un diàleg obert entre pacients i amb els professionals sanitaris que els atenen, intercanvi que enriqueix a uns i altres, i que contribueix a la millora dels serveis que prestem.

Si us voleu mantenir al dia de les sessions que organitzem a Centres Blauclínic consulteu els plafons informatius de cada centre, o seguiu-nos a Facebook i Twitter.

Fitxers adicionals
Mapa Blauclinic inferior

Adreça de les oficines

C/ Fernando Pessoa, 47-51 08030 Barcelona

Tel. 93 221 47 00

Fax 93 221 47 16

info@blauclinic.cat

Facebook Blauclinic Twitter Blauclinic Linkedin Blaulinic