Jornada + Futur: premi al “Model d’atenció en xarxa” al qual participem

Per segon any consecutiu la Unió Catalana d’Hospitals (UCH) ha organitzat la jornada del “Projecte +FUTUR, actuar per avançar-se”, enguany amb el lema “Ens movem per les persones”. Aquesta jornada pretén impulsar transformacions en el sistema d’atenció sanitària i social de les persones des d’una perspectiva holística del sistema, amb la voluntat d’impulsar polítiques de gestió sanitària i social transformadores.

Enguany, a més, s’han lliurat els premis 2019 +FUTUR, amb la intenció de reconèixer experiències de transformació que es realitzen a les entitats associades a la Unió. Un dels projectes finalistes ha estat “Model d’atenció col·laboratiu en Xarxa: nou paradigma en l’atenció urgent adaptada a pacients amb altes necessitats”, dirigit per un equip de professionals de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, i en el qual Centres Blauclínic formem part des del centre sociosanitari CBC Isabel Roig. Aquest projecte revisa el circuit d’atenció i assistència dels pacients que arriben a urgències de l’Hospital de Sant Pau i el redefineix o ajusta, tenint en compte les circumstàncies de cada persona atesa i la totalitat dels recursos d’atenció disponibles, per tal de poder ajustar-lo a les necessitats que té. En aquest sentit, el treball en xarxa, coordinant els diferents equips d’atenció sanitària i social, és la clau.

Aquest projecte en el qual el CBC Isabel Roig està involucrat, ha rebut el primer premi del jurat. La Sra. Laura Pelay, Secretària General de Salut de la Generalitat de Catalunya, va fer l’entrega dels premis durant la II Jornada Projecte +FUTUR, i va ser recollit per professionals de les diferents entitats que hi participem.

Volem agrair la implicació i entrega dels professionals de Centres Blauclínic que fa possible que projectes d’aquesta mena siguin un èxit, sempre amb l’objectiu d’oferir la millor atenció possible als nostres pacients.

Fitxers adicionals
Mapa Blauclinic inferior

Adreça de les oficines

C/ Fernando Pessoa, 47-51 08030 Barcelona

Tel. 93 221 47 00

Fax 93 221 47 16

info@blauclinic.cat

Facebook Blauclinic Twitter Blauclinic Linkedin Blaulinic