Expliquem el nostre sistema de gestió d’hospitalització intermèdia

La setmana passada vam rebre la visita de la Directora dels Serveis Socials del sistema d’atenció públic de la Toscana, la Sra. Rosella Boldrini, i de la Directora del centre Misericordia Marina, la Sra. Antonella Rosa, que venien per conèixer el model sociosanitari català visitant diversos centres a Barcelona.

Van ser rebudes pel Gerent de Centres Blauclínic, el Dr. Xavier Pujol, i posteriorment, el Director Assistencial d’Atenció Intermèdia de Centres Blauclínic, el Dr. Josep Ortega, les va acompanyar durant la visita al centre sociosanitari Isabel Roig. Durant aquesta visita vam poder explicar l’activitat i la gestió del sector de l’atenció intermèdia dins del sistema de sanitat públic català. Es va voler emfatitzar la importància d’una bona integració entre els diferents proveïdors assistencials, fet que van poder veure de primera mà a l’edifici del Centre de Salut Isabel Roig-Casernes de Sant Andreu, on ens hi trobem un hospital d’atenció intermèdia, un CUAP i un ESIC, entre altres serveis de salut.

Volem expressar la nostra satisfacció per tenir la oportunitat d’explicar el model sociosanitari català i el nostre sistema d’atenció a la ciutadania en l’àmbit de la hospitalització intermèdia.

Fitxers adicionals
Mapa Blauclinic inferior

Adreça de les oficines

C/ Fernando Pessoa, 47-51 08030 Barcelona

Tel. 93 221 47 00

Fax 93 221 47 16

info@blauclinic.cat

Facebook Blauclinic Twitter Blauclinic Linkedin Blaulinic