Presentem comunicació al XXV Congrés de la SCGiG

El passats dies 7 i 8 de novembre hem assistit al congrés anual de la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia (SCGiG) sota el lema “Sumem salut amb les Persones Grans”, centrat enguany en l’abordatge col·laboratiu entre professionals de diferents camps i amb la gent gran, per tal de centrar l’atenció en les persones, més enllà de les especialitats. També es vol incidir en la importància de la formació en el camp de la geriatria, tot fixant la mirada en un futur -no gaire llunyà- en el qual es preveu manca de professionals en el sector.

Durant el congrés, Joan Costa, fisioterapeuta del CBC Isabel Roig, ha presentat una comunicació amb els resultats d’un estudi pilot realitzat al centre per tal d’avaluar la qualitat de vida i la capacitat física dels usuaris amb MPOC (Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica) per valorar quines intervencions obtenen els millors resultats.

A part de Joan Costa, al congrés també hi han assistit el Dr. Luis Arriaran, metge del centre sociosanitari CBC Isabel Roig, el Dr. Josep Ortega, Director Assistencial d’Atenció Intermèdia de Centres Blauclínic, i el Gerent de Centres Blauclínic, el Dr. Xavier Pujol.

Fitxers adicionals
Mapa Blauclinic inferior

Adreça de les oficines

C/ Fernando Pessoa, 47-51 08030 Barcelona

Tel. 93 221 47 00

Fax 93 221 47 16

info@blauclinic.cat

Facebook Blauclinic Twitter Blauclinic Linkedin Blaulinic