Presentem la nostra experiència a la VII Sessió Tècnica en Innovació de la Unió Catalana d’Hospitals

Hem assistit a la VII Sessió Tècnica en Innovació: Compartim el que fem en Treball Social, que organitza la Unió Catalana d’Hospitals (UCH). A aquestes sessions es comparteixen experiències innovadores, en aquest cas, iniciatives liderades pels equips de Treball Social.

És en aquest context que Fina Bonet, Cap del Dept. de Treball Social del centre sociosanitari CBC Isabel Roig, ha presentat l’experiència de treball en xarxa sociosanitària per l’implementació del programa Grans Actius a l’equipament Casernes, un exemple de coordinació per tal que les persones usuàries dels serveis que ens trobem a les Casernes de Sant Andreu puguin tenir acompanyament –si el necessiten- per anar a visites mèdiques, i promovent el voluntariat sènior com a motor de l’envelliment actiu.

La finalitat de la jornada, a part de compartir experiències innovadores, és la de remarcar la importància que té el Treball Social per a una bona atenció a la ciutadania. Una bona atenció no passa només per una assistència sanitària, sinó que cal enfocar-la des d’un punt de vista més general, i donar resposta també a les seves necessitats socials.

Fitxers adicionals
Mapa Blauclinic inferior

Adreça de les oficines

C/ Fernando Pessoa, 47-51 08030 Barcelona

Tel. 93 221 47 00

Fax 93 221 47 16

info@blauclinic.cat

Facebook Blauclinic Twitter Blauclinic Linkedin Blaulinic