Mesures adoptades per la prevenció del COVID-19

Per prevenir el Coronavirus a Centres Blauclínic, hem adoptat una sèrie de mesures excepcionals que afecten professionals, usuaris i familiars.

Informem que:

- Es restringeixen les visites als centres. Només es permeten visites a pacients en estat crític, amb assignació de permís previ al visitant. Les persones que entrin el centre han de seguir les indicacions de seguretat que se’ls donarà. És obligatori portar mascareta durant tota la seva estada i a totes les àrees del centre (habitació, passadissos, ascensor, etc.). Abans d’entrar també se’ls prendrà la temperatura amb un termòmetre d’infrarojos sense contacte. Si la temperatura no és normal, no se’ls permetrà l’entrada

- El Centre Sociosanitari d’Atenció Intermèdia Isabel Roig i la Residència Assistida i Centre Sociosanitari Sant Jordi de la Vall d’Hebron, modifiquen els accessos d’entrada:

o   Isabel Roig: per la porta del darrere, girant des del carrer Palomar

o   Sant Jordi de la Vall d’Hebron: l’entrada al recinte és per la porta d’accés habitual, des del passeig de la Vall d’Hebron. Per entrar a recepció cal rodejar l’edifici i entrar per la porta del darrere

- Des del centre trucarem periòdicament al familiar de referència per tal de fer el seguiment de l’estat del pacient i resoldre els dubtes que sorgeixin. Preguem que no truquin al centre per tal de no col·lapsar la centraleta. Si la situació mèdica del pacient canvia o és inestable, se’ls trucarà de manera immediata i cada vegada que sigui necessari per realitzar-ne el seguiment fins a la resolució de la situació.

- S’han assignat determinats dies per tal que familiars puguin portar els estris que requereix el pacient (lectura, telèfon mòbil, carregadors, estris d’higiene, roba, etc.). Si desconeix quin dia i hora li correspon, consulti-ho quan rebi la trucada informativa.

Us seguirem informant de qualsevol canvi o novetat en relació al funcionament dels centres.

Agraïm molt la comprensió i col·laboració de tothom, així com les mostres de suport que ens esteu fent arribar. Intentem donar en cada moment el millor de nosaltres, i mentre no puguem recuperar la desitjada normalitat, volem recordar que aquestes són mesures excepcionals que estan pensades pel bé de tothom i per superar una situació complexa i extraordinària.

Fitxers adicionals
Mapa Blauclinic inferior

Adreça de les oficines

C/ Fernando Pessoa, 47-51 08030 Barcelona

Tel. 93 221 47 00

Fax 93 221 47 16

info@blauclinic.cat

Facebook Blauclinic Twitter Blauclinic Linkedin Blaulinic