Col·laboració de suport del CBC Isabel Roig amb la Residència Casa Asil de Sant Andreu del Palomar

Des del dimarts 24 de març s’ha iniciat una col·laboració de suport a la Residència Assistida Fundació Casa Asil de Sant Andreu del Palomar, per part dels Equips d’Atenció Residencial de Mutuam, de l’Atenció Primària, i del Centre Sociosanitari d’Atenció Intermèdia CBC Isabel Roig, per actuar de manera conjunta en l’atenció als residents, optimitzant al màxim els recursos del barri i de la ciutat.

En aquest marc de col·laboració, des del Centre d’Atenció Intermèdia Isabel Roig s’han posat llits a disposició dels professionals que atenen els residents de la Casa Asil de Sant Andreu, per derivar-hi els usuaris que considerin. A data d’avui, 26 de març, s’han derivat dos residents al CBC Isabel Roig, que es troben en situació estable. Seguim preparats per si necessiten derivar més residents al nostre centre.

Ens esforcem per treballar conjuntament amb les institucions històriques del barri, millorant la nostra coordinació, i satisfets de poder arribar allà on la ciutadania necessita, especialment en aquests moment de crisi per l’afectació del Coronavirus.

Fitxers adicionals
Mapa Blauclinic inferior

Adreça de les oficines

C/ Fernando Pessoa, 47-51 08030 Barcelona

Tel. 93 221 47 00

Fax 93 221 47 16

info@blauclinic.cat

Facebook Blauclinic Twitter Blauclinic Linkedin Blaulinic