Rebem “Cartes amb cor”

L’escola FEDAC Sant Andreu ens ha fet arribar cartes i dibuixos d’alumnes de cursos d’infantil i de la ESO, missatges de suport per a professionals i usuaris dels centres que hem penjat i distribuït per les diferents unitats. Aquesta iniciativa s’inclou dins de la campanya “Cartes amb cor” promoguda per la XTEC (Xarxa Telemàtica d’Escoles de Catalunya), que vol fer arribar missatges d’ànim a totes aquelles persones que estan ingressades sense poder rebre visites, i als professionals que treballem als centres de salut, en el context de la pandèmia pel Coronavirus.

Alguns veïns dels barris on tenim centres també han promogut la campanya des del seu entorn més immediat, la seva escala de veïns, un gest que agraïm amb tot el nostre afecte. Fins i tot ens han fet arribar dibuixos personalitzats dirigits a alguns pacients als quals veuen cada nit, quan surten a aplaudir a les 20h.

Podeu veure algunes fotos dels dibuixos que hem rebut al nostre perfil de Facebook i d’Instagram, perfils que us convidem a visitar i seguir, si no ho esteu fent ja.

Aquesta mena d’iniciatives ens recorden que no estem sols en aquesta situació que s’està fent molt llarga, i ens donen ànim per seguir esforçant-nos al màxim cada dia. Per tot plegat, moltes gràcies.

Fitxers adicionals
Mapa Blauclinic inferior

Adreça de les oficines

C/ Fernando Pessoa, 47-51 08030 Barcelona

Tel. 93 221 47 00

Fax 93 221 47 16

info@blauclinic.cat

Facebook Blauclinic Twitter Blauclinic Linkedin Blaulinic