Accés “només per pacients” al centre Isabel Roig

Durant els mesos de crisi per la COVID-19, els accessos al centre sociosanitari CBC Isabel Roig s’han modificat per tal de reduir l’encreuament en el flux de pacients, professionals i familiars (els que venien a deixar pertinences pels usuaris ingressats o els que tenien permesa la visita). Els pacients han ingressat per la porta del carrer Fernando Pessoa, mentre que la resta de persones han fet servir la porta situada a la part posterior de l’edifici.

Un cop passada la crisi el centre Isabel Roig mantindrà aquest funcionament, de tal manera que l’entrada del carrer Fernando Pessoa queda restringida a ús exclusiu pels pacients que vinguin al centre sociosanitari o bé a l’ESIC, i 1 acompanyant com a màxim.

Per accedir caldrà trucar a l’intercomunicador que hi ha al costat de la primera porta i esperar resposta de la recepció, que obrirà. Per sortir també cal avisar a recepció perquè obrin la porta que dona al carrer.

Recordem que per prevenir contagis, és necessari que els acompanyants facin ús de mascareta homologada en tot moment mentre dura l’estada al nostre centre, també en les zones comunes: la recepció, cafeteria, passadissos, ascensor, etc.

Agraïm la vostra col·laboració en el compliment de totes les mesures que hem implantat i que es mantenen vigents per la prevenció de contagis, pel bé de persones usuàries, professionals i visitants.

Fitxers adicionals
Mapa Blauclinic inferior

Adreça de les oficines

C/ Fernando Pessoa, 47-51 08030 Barcelona

Tel. 93 221 47 00

Fax 93 221 47 16

info@blauclinic.cat

Facebook Blauclinic Twitter Blauclinic Linkedin Blaulinic