Inauguració de l’ESIC Casernes-Hospital Vall d’Hebron
Atenció al pacients crònics complexos

Inauguració d’un nou Equip de Suport Integral a la Complexitat (ESIC) a les Casernes de Sant Andreu – Centre de Salut Isabel Roig, per atendre pacients crònics complexos amb risc de desestabilització de la zona nord de la ciutat de Barcelona.

Aquest dispositiu atendrà preferentment adults majors de 65 anys amb problemes de salut susceptibles de desestabilització i que freqüentment han de visitar urgències o ingressar a hospitals. Els pacients seran derivats des del metge de capçalera, els equips d’atenció domiciliària o altres professionals de l’atenció primària, hospitals o centres sociosanitaris.

L’objectiu de l’ESIC és prevenir complicacions en la salut dels pacients crònics complexos, reduir visites als serveis d’urgències i els reingressos als hospitals. D’aquesta manera es pretén millorar l’activitat de l’Àrea Integral de Salut Nord (AIS Nord) formada pels districtes de Sant Andreu, Nou Barris i el nord d’Horta-Guinardó de Barcelona, i Montcada i Reixac.

D’aquesta manera, el Centre de Salut Casernes Isabel Roig passa a estar al 100% en funcionament i dedicat a la salut, amb els següents serveis: Centre Sociosanitari Blauclínic, CUAP Casernes de Sant Andreu, el CAP Casernes, el Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil (Fundació Eulàlia Torras de Beà), el Centre de Dia de Salut Mental d’Adults (Fundació Vidal i Barraquer) i  l’ESIC Casernes-Hospital Vall d’Hebron.

 

Font: La Vanguardia: 07/01/2017

 

Fitxers adicionals
Mapa Blauclinic inferior

Adreça de les oficines

C/ Fernando Pessoa, 47-51 08030 Barcelona

Tel. 93 221 47 00

Fax 93 221 47 16

info@blauclinic.cat

Facebook Blauclinic Twitter Blauclinic Linkedin Blaulinic